Solution partner

Solution partner

BeeICT Solution Partner van HABEL dokumentenmanagement

Wij werken enkel met producten en diensten die zich reeds in de praktijk hebben bewezen. BeeICT heeft daarom een strategisch partnerschap gesloten met HABEL dokumentenmanagement, een van de marktleiders op het gebied van documentmanagement in Duitsland.

BeeICT mag zich Gold Solutions Partner noemen van HABEL dokumentenmanagement. Deze certificering vereist het met een positief resultaat volbrengen van een uitgebreid trainingsprogramma. Hierdoor zijn wij in staat uw project vanaf het eerste contact tot aan het daadwerkelijke operationele gebruik binnen de organisatie volledig te begeleiden.

Meer informatie over documentmanagement is hier te vinden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *